Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Fórum alapú weblap indítására...

Fórum alapú weblap indítására tanácsok?

Figyelt kérdés

Üdv! Gondolkozok egy fórum alapú weboldal indításán. Egyelőre csak hobbi szinten működne (bár elképzelhető, hogy később vállalkozást építenék rá), ezért olyan nagy összegeket nem is akarok költeni rá. Szóval ingyenes weboldal szerkesztő programot használnék. Kezdő vagyok, tényleg csak hobbiszinten működne, épp ezért kellene egy olyan felület, ami áttekinthető, könnyen kezelhető. A sok funkció egyelőre nem érdekel, a lényeg az egyszerűség.

Erre tudnátok ajánlani programokat, felületeket? Néhányról olvastam (phpBB, Wordpress, stb..) de ahogy mondtam, kezdő vagyok.

Köszönöm!

2019. okt. 11. 11:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"De azt nem adom ki, illetve a regisztrációt követően azzal nem élek vissza."

Nem számít, te akkor is adatkezelőnek minősülsz. Kell adatvédelmi tájékoztató, amiben leírsz a kezelt adatok körétől kezdve, a felhasználó jogain keresztül mindent, ami az adatkezelésre vonatkozik, ill. lehetőséget kell biztosítani a felhasználónak, hogy a saját adatai felett önkényesen rendelkezhessen.

2019. okt. 15. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!