Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Fórum alapú weblap indítására...

Fórum alapú weblap indítására tanácsok?

Figyelt kérdés

Üdv! Gondolkozok egy fórum alapú weboldal indításán. Egyelőre csak hobbi szinten működne (bár elképzelhető, hogy később vállalkozást építenék rá), ezért olyan nagy összegeket nem is akarok költeni rá. Szóval ingyenes weboldal szerkesztő programot használnék. Kezdő vagyok, tényleg csak hobbiszinten működne, épp ezért kellene egy olyan felület, ami áttekinthető, könnyen kezelhető. A sok funkció egyelőre nem érdekel, a lényeg az egyszerűség.

Erre tudnátok ajánlani programokat, felületeket? Néhányról olvastam (phpBB, Wordpress, stb..) de ahogy mondtam, kezdő vagyok.

Köszönöm!

2019. okt. 11. 11:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Mert ha beválik amit gondolok, egy működő vállalkozás lehet belőle.

Tudom, megmondtad, hogy sz a r lesz, kitiltanak, nincs jövője, inkabb maradjak a se. ggemen, mert úgyis kib @ sznak, etc..

Kösz, de nem. Ha beválik, akkor jó, ha meg nem, legalább megpróbáltam.

2019. okt. 12. 13:56
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
#11: Az megvan, hogy a spam amúgy törvénybe ütközik? Szóval pár akció után már nem csak kitiltani fognak a fórumról, hanem kopogtat majd a rendőrség...
2019. okt. 13. 18:23
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

GDPR mond valamit?

A véleményünket kérdezted, aztán duzzogsz. Gratulálok.

2019. okt. 13. 21:29
 14/21 A kérdező kommentje:

12: garantálom, hogy nem fognak kopogtatni.

13: és ki beszélt a személyes adatokról egyelőre?

Ha beválik, és vállalkozást építek rá, akkor nyilván foglalkozni fogok vele. Még nem tartok ott, ergo nem is kell törődnöm vele.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

2019. okt. 14. 14:39
 15/21 anonim ***** válasza:

"12: garantálom, hogy nem fognak kopogtatni."

Nem-e? Egy vállalkozást reklámozol, ami full lekövethető. Elég annyi, hogy feljelentenek és már mennek is a jardok...

2019. okt. 14. 15:23
 16/21 A kérdező kommentje:

Épp ez a lényeg, hogy amikor reklámozni fogom, "csak" egy fórum lesz, nem vállalkozás.

Még csak email címekre sem lesz szükségem. Adott oldal(ak)on, privát üzenetben írok felhasználóknak, hogy van ez a dolog, ha érdekli, nézze meg.

Értelemszerűen egy bizonyos felhasználói bázis eléréséig csinálnám ezt.

Ha valaki letilt ezek után, így jártam. Ha meg az oldal bannol ki, akkor meg emígy jártam.

2019. okt. 14. 18:15
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Ha engem megtalálsz, én bizotsan fel foglak jelenteni tiltott adakezelésért és zaklatásért.

Semmi jót nem kívánok neked.

2019. okt. 14. 20:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Csak szeretném jelezni, hogy a GDPR értelmében az IP cím is személyes adatnak minősül, és mivel szinte biztosan tárolsz IP címet is, ezért foglalkoznod kell a dologgal már az elejétől fogva.
2019. okt. 15. 07:55
 19/21 A kérdező kommentje:

De azt nem adom ki, illetve a regisztrációt követően azzal nem élek vissza.

Illetve - gondolom- azt maga a tartalomkezelő is szabályozza.

De abban igazad van, hogy ezt szabályozasnak megfelelően kell csinálnom.

2019. okt. 15. 09:50
 20/21 anonim ***** válasza:
83%

Nos, ha szabályszerűen akarod csinálni, akkor csakis a felhasználó iratkozhat fel saját magától. Tehát nem küldesz senkinek levelet, senkit nem hívsz fel, semmiféle adatbázist nem vásárolosz, nem lopsz, nem tárolsz ingyen hozzáférhető, nyilvánosnak mondott listákat stb.

Más módon szerzel látogatókat. Pl. közösségi oldalakon fizetett hirdetés formájában. Saját idővonaladon írsz az oldaladról, és hasonlók. Szóval ha majd valaki saját magától megkeresi az oldalt, és ő maga, saját szabad elhatározásából regisztrál, vagy kér hírlevelet, akkor jöhet majd csak az, miképpen és meddig tárolod az adataidat, hogyan véded, miképpen oldod meg az öt év passzivitás utáni törlést stb.

2019. okt. 15. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!