Miért írja ezt ki? Illetve mit csináljak?
Figyelt kérdés
PHP fusion-t felraktam egy ingyenes tárhelyre, hobbi oldalt szeretnék. Mikor telepíteném fel a következőt írja :
Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /index.php on line 23
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /index.php on line 23
Tudnátok benne segíteni, mit rontottam el vagy javítsak ki? 1 napja eszi az idegeimet nemtudok rájönni.
2019. szept. 15. 17:08
1/5 anonim válasza:
Nézd meg a 23. sort. Ott rontottál el valamit
2/5 A kérdező kommentje:
Hol tudom meglesni? Illetve mit keressek? Annyira nem vagyok vele sajnos képbe :(
2019. szept. 15. 18:21
3/5 Argloss válasza:
Keress egy olyan tárhelyet, ahol újabb PHP verzió van. (5.3 felett) Esetleg nézd meg a beállításokat, hogy van-e lehetőséged átállítani. (mondjuk 7.3-ra)
4/5 A kérdező kommentje:
atw.hu-n lenne, viszont ott a beállításnál hol keressem? Bocsi itt elvéreztem :(
2019. szept. 15. 22:45
5/5 Argloss válasza:
Current PHP version: 5.2.17 (esetleg valami régi php fusion működne rajta)
ATW-n (ingyenes fióknál) nem lehet PHP verziót állítani.
Esetleg próbáld meg ezt: (bonyolultabb a kezelése, de magyar, meg van legújabb php is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!