Hogyan oldható ez meg?
Figyelt kérdés
Készül egy honlapom és szeretném ha nem az adott tárhelyet használná pl: ftp.atw.hu ; ftp.freeweb.hu stb.
A tárhelyet én szeretném szolgáltatni magamnak a "saját" gépemről. Szeretném megtudni hogy hogyan tudnám ezt beállítani hogy rendesen menjen is.
Köszönöm minden segítőkész válaszólónak!
2010. júl. 12. 17:46
1/6 anonim válasza:
Tehát saját szervert akarsz? Ez esetben kelleni fog egy gép, ami megy 24/7, és tegyél rá Linux-ot.
2/6 anonim válasza:
Hát nagyon vakmerő vagy, hogy az emelkedő energiaárak (áram) mellett csak úgy bevállalsz egy szerveresdit.
Szervernek a FELtöltési sebesség ami számít. xxx letöltés / 2 megabites feltöltési sebesség éppenhogycsak elbír 10 felhasználót egyidőben. Nyomatékosítom, nem a fénysebességű letöltésed érdeklik a klienseidet, hanem a csigalassú feltöltésed!
tűzfal minimum, és ajánlott apache webszerver is, amit tudsz bővíteni modulárisan.
3/6 anonim válasza:
meg az előttem leírtakhoz hozzá kellene rendelni egy domain címet, ahhoz kell névszervert is találnod és úgy tudom, hogy a netszolgáltatóddal is le kell egyeztetned az ilyesmit.
4/6 A kérdező kommentje:
alapból 24/7be megy a gépem, win7 van rajta azon nem lehet megoldani? miért kéne a szolgáltatóval megbeszélnem? fizetem a havidíjat, 3 mega az upload sebességem.
2010. júl. 12. 22:09
5/6 anonim válasza:
A Windows nem szervernek való (bocs a rajongóktól), kivéve pár kivételes esetet, ráadás ha egyszerre szerverkedik és használódik a géped nem igazán egészséges, lassú lehet. Szerintem egy olcsóbb használt gép is megtenné egy jó táppal. A szolgáltatót nem tudom, de mindez az ő hálózatán jár keresztül, lehet, hogy joga van leakasztani pénzt érte.
6/6 anonim válasza:
Dehogy kér érte pénzt, egyáltalán honnan tudná hogy szerverként funkcionál a gépet azonkívül, hogy 24/7 megy? Ez butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!