Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy oldható meg weblapkészíté...

Hogy oldható meg weblapkészítéskor, hogy az egyik menüpont, egy képfeltöltő, és egyben egy kép galéria legyen, melyre bárki tehet fel képeket, viszont törölni csak én tudjak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Te most útbaigazításra vársz, vagy arra hogy valaki begépeljen neked egy 300 soros PHP kódot?
2010. febr. 16. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Én csak "arra várok" hogy valaki segítsen, hol kezdjem el.
2010. febr. 16. 15:32
 3/6 anonim válasza:
SZEDD LE A DREAMWEAVER PROGRAMOT ÉS AZ SEGÍTENI FOG EBBEN!!!
2010. febr. 16. 17:37
 4/6 A kérdező kommentje:

1. Köszi a választ!

2. Megvan a program, de abban ilyent nem találtam.

3. Nem kell folytonos nagy betűvel írni, mert még hálaistennek nem vagyok vak.

2010. febr. 16. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ott kellene elkezdened, hogy tanulsz forrsákódot is és nem csak grafikus szerkesztést egy grafikus programmal.

kezdetnek HTML-t tanulsz, utána PHP alapokat, ha emgvan akkor jöhet a PHP haladóknak amiben már benne vana fájlfeltöltés cookie kezelés meg ilyenek, ha pedig tanulsz hozzá Mysql -t is, akkor eltudsz majd készíteni egy saját feltöltő oldalt, amihez esetleg némi részletéhez ami valamiért hibás lesz majd tudsz kérni konkrét segítséget.

Na, de ha nem akarod saját magad megírni ezt a kódot akkor van olyan amit már előtted megírtak és ingyenesen felhasználhatod

[link]

innen válogathatsz, hogy melyik galéria tetszik legjobban, leírást it ott találsz róluk, sőt ha letöltöd akkor van benne txt fájl is ami részletesen leírja, hogyan kell "telepítened" a weboldaladra.

2010. febr. 17. 09:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a kommented!

HTML-t tudom, mert magát a honlapot is html-ben írtam.

2010. febr. 17. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!