Miert van az, hogy szinte mindenhol csak Java allashirdeteseket latok?
Jelenlegi munkahelyemen (amit nemsokara valoszinuleg itt hagyok) C#/.NET-ban dolgozok es mashol is ezt a tudasomat szeretnem fejleszteni, gyarapitani. Junior vagyok es mindenhol csak Java allashirdeteseket latok szinte, neha latok egy-egy C# allashirdetest is, de olyankor az esetek tulnyomo tobbsegeben senior kollegat keresnek.
Ott van pl. a LinkedIn, mielott elkezdtem itt dolgozni, mar akkor sem talaltam rajta olyan allashirdetest, aminek en lennek a celkozonsege es most, hogy aktualizalodik ujra az allaskereses, ugyan ebben a helyzetben talalom magamat.
Nem erzem magamat nagyon rossznak a szakmaban, szimplan csak keves meg a tapasztalataim, de az alabbi technologiakhoz ertek/ezekkel foglalkoztam: c#,.net,entity framework,linq,mssql,MySQL,asp.net mvc, html, css, JavaScript, jquery. Design patterneket ismerek es hasznaltan is oket (repository, ioc, unit of work). Jol tudok debugolni, verziokezelo rendszereket is ismerem. Ami hianyos Meg es mindenkeppen kene tapasztalatot szereznem benne, az valamilyen modern frontend framework (angular, vue.js, react) de ezt leszamitva szerintem palyakezdohoz/juniorhoz kepest nem vagyok veszesen szar, meg is nehezseget okoz a munkakereses, tudnatok adni valami tanacsot?
A C# halott.
Én erősen csak tanulom a C#-ot, de már néha jelentkezgetek. Megtanultam, hogy heti-kétheti gyakorisággal bőven elég végignézni a LinkedIn-t, Profession-t, CvOnline-t és DreamJobs-t ahhoz, hogy egyátalán találjak 2-3 új állást.
Hogy kezdőknek való is legyen közte? Havi 1-2.
Mindenképp muszáj lesz más nyelvre fókuszálnom, pedig szeretem a C#-ot.
Egyébként én azt szoktam beírni, hogy .Net fejlesztő vagy azt, hogy C# fejlesztő. Így nem szokta kiadni a Java-t.
Tök szomorú, hogy már juniorként, tapasztalattal is ilyen nehéz elhelyezkedni ezzel a nyelvvel.
Milyen más technológia lenne szimpatikus Neked?
nem tudom én munkát sem keresek, csak ismerősök találnak meg, mégis PHP és C#-ban is van bőven munka, nem is ingyé
a C# elég jól fejlődik, nem halott :D ha neked halott, akkor ott a tudásoddal van baj, ha nem kellesz sehova, akkor ideje lenne tudást is szerezned és nem csak programozgatni a sarokban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!