Vannak tapasztalataitok a Java képzésekkel?
Figyelt kérdés
Szemezni kezdtem velük, mert Java, ami nagyon menő és munka mellett végezhető.
Tudom, nem a legtöbb, legkomplexebb tudást adó dolgok ezek a képzések, de kezdetnek talán elég. Ha az embernek tetszik a szakma, továbbmehet később.
2019. júl. 5. 11:54
1/3 anonim válasza:
2 ismerősöm az A&K Akadémián tanult. Dicsérték, jó munkájuk van azóta, és szerintük elég sok tudást is adott, nem érezték kevésnek. Speciel engem nem érdekel, mások mit mondanak ezekről, hallottam én is jót is, rosszat is a "gyorstalpalókról", nyilván. De ha tudást és munkát adnak, akkor engem nem érdekelne, mások mit mondanak. Van értelme.
2/3 anonim válasza:
A titka annyi, hogy bele kel tenni az energiát. Sokat. Ha megteheted, hogy rászánsz legalább fél-1 évet és belepakolsz napi 8-10 órát, azzal már lehet valamit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!