Rugtak mar ki titeket munkahelyrol szoftverfejlesztokent?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miert?2019. júl. 2. 14:12
1/3 anonim 

válasza:

Persze. Ők nem azt várták tőlem, amit gondoltam, hogy várnak tőlem, ellenben nem jelezték, hogy mást várnak tőlem, szóval 1 hónap után elváltak útjaink. Kirúgásnak nem iagzán mondanám, mert még próbaidős voltam, annak meg javarészt pont az a lényege, hogy kipróbáljuk, működünk-e egymásnak. Hát nem működtünk.
2/3 anonim 

válasza:

igen.. nem értem el az elvárásaikat diákként bruttó 1000 forinttért, úgyhogy elmentem máshova 2x annyiért, ahol érdekes mód ugyanazzal a munkamorállal azóta is átlagon felül teljesítek
3/3 anonim 

válasza:

Igen. Mielőtt elszegődtem hozzájuk pár hónapig próbálgattuk egymást félmunkaidőben (megvolt még az előző állásom). Távmunkáról van szó. :) Tetszettek a feladatok, és a pár fős csapat, átmentem full time-ba hozzájuk, megbízási szerződéssel, az előző melómon meg felmondtam. Ezek után elkezdett kibújni a szög a zsákból. 9 óra jelenlétet vártak el naponta, amiből 8 óra megszakítatlan effektív munka és 1 óra ebédszünet. Mondanom sem kell, 8 órát gépeléssel senki sem tölt el. Tervezni is kell, gondolkodni és szünetelni egy picit. Sok helyen van ping-pong, csocsó, hogy kieresszék a devek a gőzt. Otthoni fejlesztő lévén én az ilyen időtöltés helyett doboltam kicsit/redditeztem. Az effektív munka átlagosan 5-6 óra egy kutatás szerint. Ezt itt nem engedték meg, Hubstaff-el követtek minket, hogy biztos minden másodpercben dolgozunk-e. Ha eltűntem ebédelni (away-re tettem az állapotom) azonnal zaklattak. Odáig fajult a dolog, hogy megmondtam kerek-perec, hogy én ezt így nem vagyok hajlandó csinálni, hagyják abba a monitorozást és engedjék, hogy végezzük a feladatokat. Nem tetszett nekik. Az első fizetési határidőn már itt egyébként túllőttek, nem voltam kifizetve sem még. Kaptam egy felszólítást, hogy pótoljam a le nem dolgozott munkaidőt. Nem tettem eleget, ezért a rákövetkező hétfőn felbontották a szerződésemet. Egyáltalán nem bántam. Azóta csődbe mentek, és nem is fizettek ki senkit. Egy házaspár vezette. Végül kibukott, hogy rohadt sokat bullshitteltek, nagyjából 3-an fejlesztettünk, abból csak 2-en értettünk hozzá ténylegesen. A weblapjukra természetesen 12-13 fejelsztő volt kiírva. Átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!