Ti milyen nevet adnatok egy szoftverfejleszto cegnek?
Figyelt kérdés
Johet barmi programozassal kapcsolatos akar kevesbe komoly otlet is :)2019. jún. 24. 23:19
1/9 anonim válasza:
Van valamilyen célterület - például vállalatirányítás, IOT, mobil, web, AI, AR/VR, bank/pénzügy, ipar, oktatás,... - amihez ez a cég szoftvereket fejlesztene?
2/9 anonim válasza:
Helyedben olyat biztosan nem, aminek a nevében az van, hogy "creative".
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs kimondott celterulet :)
2019. jún. 25. 00:36
6/9 anonim válasza:
Ha a cégnév gondot jelent, akkor még eléggé gyerekcipőben jártok, mint vállalkozók. Én főleg a célterületre keresnék valami jó nevet, vagy általános nevet, de akkor mozaik szót, esetleg kitalált szót. Ha saját technológiára hajazok, akkor ahhoz közeli nevet. Mivel az én területem a játékfejlesztés egy ideje, így kb bármilyen bugyuta név megengedett, de ha a korábbi gyökereimhez nyúlok vissza, ami a webfejlesztés, akkor oda komolynak hangzó nevet választanék, mert nem a szórakoztatás a fő iránya annak az ágnak.
7/9 anonim válasza:
PiciPuha Bt.
(MicroSoft után szabadon...)
8/9 anonim válasza:
TóthKovácsBélaZsigmond és Társa Szoftverfejlesztő Vállalat:)
Mr Jenő aranyszoftver
Golden Bácsi aranyszoftverja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!