Honnan szerezhetnék ötletet hobbiprojekthez? Eléggé kezdő szinten!
Kezdjük ott, hogy alapvetően nagyképűség ezeket hobbiprojektnek nevezni. Párszáz, esetleg 1000 soros, grafikus felületű progikról van szó, amiket több nap alatt készítettem el. Az új az 5. ilyen lenne.
A legrégebbit múlt héten írtam át, jelentősen rövidítettem és egyszerűsítettem rajta ezáltal.
A másik kettőt mostanában fejeztem be (már amennyire egy programra ki szabad jelenteni azt, hogy "be van fejezve"). Jelenleg nincs ötletem sem új funkcióra, sem arra, hogy hol lehetne egyszerűsíteni.
Van még egy, az eléggé zsákutca, nem venném elő egy darabig...
Az eddigiek sem saját ötletek sajnos, hanem máshonnan elkapott "lehetőségek".
Ezen jó sokáig elrágódhatsz:
Statisztikai program, amely az 5-ös lottóról készít statisztikákat. Rengeteg statisztikát ki lehet találni. Melyik szám szerepelt legtöbbet, voltak-e hasonló kombinációk, legtöbbet eggyütt szereplő szám, stb-stb. Erről készíthetsz grafikus diagramokat is. Ha kész vagy, bővítésként jöhet a 6-os lottó. Így fogod látni, hogy vajon megfelel-e a programod annak, hogy egy új igényt könnyen belerakj.
esetleg le is szedhetné magának az aktuális heti nyerőszámokat a netről stb..
BÓNUSZ (csak haladóknak): következő heti nyerőszámok megjóslása 100% pontossággal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!