Lehet hülye kérdés, de kezdő vagyok! Visual Studio 2017-ben hogy kell gyökjelet írni?
Figyelt kérdés
Ha Wordből, vagy a Windows speciális karaktertáblájából szúrom be, akkor nem fogadja el,hogyan kell beírni?2019. márc. 26. 15:22
1/6 anonim válasza:
Hova akarod írni? Konzolra sehogy. Grafikus felületre olyan betűtípust kell használj, amiben van. Ha programkódba szeretnéd, használd a gyökfüggvényt.
2/6 A kérdező kommentje:
Konzolba akartam.Akkor bocs a hülye kérdésért.
2019. márc. 26. 15:34
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Programkódba kell!
2019. márc. 27. 15:39
6/6 anonim válasza:
Oda minek?
Én ugyan C#-ot tanulok, de meg mernék rá esküdni, hogy más programozási nyelvekben is van erre függvény.
Próbálj angolul utánakeresni a neten!
Ezer meg egy dolog lesz, aminek utáns kell majd keress: milyen metódus van, annak miért azt a paramétert kell megadni, amit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!