Milyen szinten állok programozásból? (c#)
Szisztok már lassan másfél-két éve programozok c#-ban, és szeretném nagyjából megtudni, hogy milyen szinten állok.
Először kivettem Reiter István C# progrmaozás lépésről lépésre címü könyvét. De nem csak elolvastam, hanem megértettem, gyakoroltam, és az ott megszerzett tudást a gyakorlatban is használom. Aztán még átvettem a Hatékony c# könyveket, angolul. (Effective C#).
Közben persze rengetek egyéni projektet csináltam.
Szóval amiket tudok és jól mennek:
-OOP
-Generikusok, Delegate, Lambda
-Multi Threading
-Async/Await
-LINQ
Szóval nagyjából ennyi. Kb. A junior szint-hez mit kell tudni, mikortól lehet munkát vállalni? Illetve én most hol vagyok nagyjából? Még a junior szinttől is messze vagy már közel? Valaki igazítson el légyszives, köszönöm.
ASP.NET MVC vagy más webes backend framework?
Asztali grafikus felületű alkalmazások?
Adatbáziskezelés?
Milyen projekteid vannak?
szerintem már pályázgathatsz állásokra
a backend keretrendszerekben elég ha kicsit képben vagy
viszont a nyelv alapjait jó ha kened-vágod, a neten vannak "interview kérdések" azokat kapásból vágni + 1-2 saját projectet a githubon virítani (CV-ben is) :)
"A junior szint-hez mit kell tudni, mikortól lehet munkát vállalni?"
A junior szinthez MINDENT kell tudni, max. egy juniornak nincs elég fejlesztői tapasztalata, de a TUDÁSA (ami neked még nincs), na, az megvan.
Teccikérteni??
"De ez egyáltalán nem igaz hogy egy juniornak mindent tudnia kell."
Én ezt nem is állítottam, de hogy programoznia tudni kell, arra mérget vehetsz!
A mindent IS kéne tudnia... :D
Szerintem próbáld ki magad, ennyi. Ha nem jön be akkor is legalább be tudod magad pozicionálni
#5 "junior szinthez MINDENT kell tudni"
*kicsivel később*
"Sosrm mondtam, hogy egy juniornak mindent kéne tudni"...
Na öcsém, NEKED tuti nincs se elég tapasztalatod, se elég tudásod, sőt, megkockáztatnám hogy felteszek egy kérdést: valaki fogta a kezed mikor kommenteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!