Van olyan aki programozásbol él?
19 éves vagyok informatikusi rendszeruzemelteto tanfolyamot rakok le ami 2 éves a napi feladatunk a programozás az orarend szerint
Mennyit lehet tanulni egy ilyen tanfolyam alatt??
Eltudnék e ezzel helyezkedni barhol??
Ha igen mennyi fizetéssel jar egy ilyen rendszeruzemelteto (szak vagy micsoda)?????
Saját taasztalatot is ird le ha van korral!
Ha programozásból szeretnél élni, akkor ne ilyen OKJ tanfolyamot végezz, hanem PTI szakot valamelyik egyetemen.
Egyébként a programozás döntő részét NEM a suliban fogod megtanulni, ott csak erős alapokat kapsz.
Csak az első évben tanultok programozást, de ott mellette van hálózat is meg hw stb amiket kenni vágni kell.
Sokat lehet tanulni de az a diáktól függ mennyit foglalkozik a témákkal.
Igen elfogsz tudni helyezkedni rendszergazdaként sok helyen.
Fizetés a munkahelytől függ, az meg a tudásodtól. Lehetsz mondjuk egy iskolában százvalahányezerért, lehetsz egy nagy cégnél is 400nettó fölött is.
Programozásból élek, bejártam a világot a munkámmal.
Bár van róla papírom (villamosmérnöki diploma) de nem az iskolában tanultam meg hanem kisgyerek korom óta ez volt a hobbim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!