Tudtok olyan oldalt ahol programozásból vannak alapfogalmak?
Olyanra gondolok, hogy pl. mi a string, math.random stb.
Hogy mikor használjuk, mit is jelent?!
programozói szakon vagyok középsuliban. Javaban programozunk de, nekem nehéz mivel nem tudom mi mit csinál és mikor használjuk. /tudom ciki de, mivel gyűlölöm így nagyon nehezen tudom rávenni magamat, hogy elkezdjem tanulni, pedig muszáj./
(és kb minden youtube csatorna ahol programozás tutorialok vannak)
A legtöbb fizetős (megéri), de pár nem ... Pl.: Udacitynél a legtöbb dolog ingyenes, csak akkor kell fizetned ha Nanodegree programban akarsz rész venni. Coursera kb fele ingyenes. Udemyben sokszor 10 dollárokért árulnak kurzusokat....
A pluralsight a legmenőbb és talán a legdrágább is. Az havi 29 dollár, ezt akkor ajánlom ha mondjuk a minimumnál többet szeretnél és ténylegesen érdekel a programozás... Ott szinte minden dolog fent van.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Nagyon fel akarom húzni magam. Még ha elvesztetem felé az érdeklődésem. Megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!