Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mérnök infóról gazdasági infóra?

Dogcsi kérdése:

Mérnök infóról gazdasági infóra?

Figyelt kérdés
Mérnök infón vagyok, de nem igazán szeretem. A programozást sem annyira igazából. Ez az első évem, de jó pár hónapja azon agyalok, hogy otthagyom, mert nem szeretem, és mindig megfordul a fejemben, hogy talán a gazdasági infó jobb volna nekem. Hülyeség lenne váltani?

2019. máj. 27. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Gazdinfó általában büfészak a másikhoz képest.

De most majd jön a többi, és jól megmondja, hogy milyen nehéz, úgyhogy mindegy is..

2019. máj. 27. 23:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem nem. Végzés után meg nyitva marad a kapu, hogy inkább gazdasági vagy infós vonalon szeretnèl majd dolgozni. Van ilyen végzettséggel kvázi közgazdászként és szoftverfejlesztőként dolgozó ismerősöm is.
2019. máj. 28. 05:50
 3/3 anonim ***** válasza:

a gazdinfó képzés diverzifikáltabb mint a mérnökinfó, sulija válogatja milyen

ha nem megy a mérnökinfó akkor még mindig egy lehetőség, persze ha nem megy a könyvelés stb. akkor ott is sz@pni fogsz

2019. máj. 28. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!