Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Autoit esetében mi a hátránya...

Autoit esetében mi a hátránya annak, ha csak a filewrite parancsot használom, de a fileopent s a fileclose-t nem?

Figyelt kérdés
2019. máj. 20. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Kereső:

[link]

első találat:

[link]

"If a filename is given rather than a file handle, the file will be opened and closed during the function call. For parsing large text files this will be much slower than using filehandles."

2019. máj. 20. 13:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Árpád által legyilkolt népek földjén élek és igaz hogy őket a tatárok kiirtották az 1200-as években, de az őseim ide települtek, s a saját angolszász és szláv nyelvrendszerűket e hangzatos magyar nyelvrendszer kedvéért végleg feladták.
2019. máj. 20. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Teljesen lényegtelen hol élsz.

Az informatika nyelve az angol - pláne programozásnál, ahol létszükséglet a nyelv ismerete.

Tessék megtanulni:

[link]

használni a fordítószolgáltatásokat:

[link]

[link]

2019. máj. 20. 13:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Én ordítani szoktam, ha valami nem megy, nem pedig fordítani.
2019. máj. 20. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Pont ez a bajm
2019. máj. 20. 14:33
 6/6 A kérdező kommentje:

"Tessék megtanulni:

[link]

Nincs benne autoit. Most tanuljam meg a pytont? Mi vagyok én, kígyó?

2019. máj. 20. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!