Visual Studio community verzióját használom. Értékesíthetem az általam megírt programot, ha csak egyedül fejlesztem a szoftvert?
Igen, a szoftver nem tiltja az azzal írt programokkal való kereskedést.
Ha adott az egyéni vállalkozásod és megfelelő adózási rendszerben van, akkor természetesen igen. Kivéve, ha egy konkrét cégnek szeretnéd eladni, ami után nem fogod többé fejleszteni, ez esetben nem kell vállalkozás.
Akkor értékesítheted, ha magánszemély vagy.
Minden más esetben ez a lehetőség kizárt.
Az előttem szóló azt írja, a "szoftver nem tiltja", nos, a szoftver licensze tételesen felsorolja, hogy mi az amit enged. Ez az irányadó, nem pedig az, amit nem tilt.
A VSC-vel fejlesztett szoftvereket lehet értékesíteni, de csak magánszemélyeknek adott ez a lehetőség.
Ha 5 vagy kevesebb ember dolgozik a programodon, akkor használhatod.
Lásd 5. pont:
Organizational License. If you are an organization, your users may use the software as follows:
* Any number of your users may use the software to develop and test applications released under Open Source Initiative (OSI) approved open source software licenses.
* Any number of your users may use the software to develop and test extensions to Visual Studio.
* Any number of your users may use the software to develop and test device drivers for the Windows operating system.
* Any number of your users may use the software to develop and test your applications as part of online or in person classroom training and education, or for performing academic research.
* If none of the above apply, and you are also not an enterprise (defined below), then up to 5 of your individual users can use the software concurrently to develop and test your applications.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!