Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan kellene megoldani a...

Hogyan kellene megoldani a 7-es illetve 8-as feladatot? (c#)

Figyelt kérdés

Magán az egész feladatsoron sokat gondolkoztam, hogy össze tudjam egyáltalán ezt hozni, de a 7-es/8-asra csak if-es megoldás jut eszembe, viszont gondolom biztos meg lehet rövidebben is oldani. Neten az aggregate függvényt találtam esetleges megoldásra, viszont nem tudtam rájönni, hogy jelen esetben hogyan is kéne használnom. Tudnátok esetleg segíteni?

[link]

(ui.:Tudom, hogy a kódom tele van felesleggel és sallanggal/túlbonyolítással nem mellesleg átláthatatlan lehet másoknak, de jelenleg ez az amire egyedül képes vagyok, viszont az építő kritikát szívesen fogadom, ha van)

[link]

2019. máj. 15. 21:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az egész tömb elem kicserélését azt nem csak egy 3 dimenziós tömbbel lehetne megoldnai? Ha nem akkor hogyan kellene?(nap,fuvar és távolság) (még csak nem rég keztem el programozni).
2019. máj. 19. 22:28
 12/12 A kérdező kommentje:
oh de hülye vagyok ..már este rájötttem a válaszra. Egész eddig linq-ztam és nem jutott eszembe az orderby. Na mindegy, köszönöm a válaszolóknak a tippeket/segítséget.
2019. máj. 20. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!