Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha jelenleg C#-ot tanulok...

Ha jelenleg C#-ot tanulok tanfolyamon és autodidakta, mikor éri meg C++-t elkezdeni és hol, hogyan?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva ha tényleg lesz jövőm a programozásban, mindenképp szeretném majd megismerni a C++ -t.

Felsőoktatáson kívül hol lehet?

2019. máj. 4. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor kezded amikor akarod, célszerű otthon ülve egy székben, de persze felőlem egy autópálya híd alatt is tanulhatod fejen állva csak úgy nem olyan kényelmes. Egyéb hülye kérdés?
2019. máj. 4. 11:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Honnan kerül elő ennyi, ennyire bunkó, agresszív, türelmetlen ember?

Az utcán, netem, mindenhol.

Gyengébbek kedvéért:

- Vannak tanfolyamok? Ha igen, melyiket éri meg elvégezni, melyiket még véletlenül se?

- Amelyiket megéri elvégezni, annak jellemzően van előkövetelménye? Ha igen, mi az?

- Egyelőre felejtsem el az egészet és csak akkor foglalkozzak vele, ha már (esetleg) el tudok helyezkedni programozóként?

2019. máj. 4. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a google keresőt sem tudod használni (kérdésed: vannak-e tanfolyamok), akkor hogyan akarsz programot írni?
2019. máj. 4. 15:53
 4/5 A kérdező kommentje:

A Google kereső meg tudja mondani, milyen tanfolyamot ÉRDEMES elvégezni?

Azt is, hogy mikor?? Hogy amikor már az első nyelvben járatos vagyok, vagy már akár holnaptól, vagy soha?

Nemhogy melyik tanfolyamot ÉRDEMES elvégezni, hanem hogy érdemes-e a C++-al foglalkozni?

Ja, bocsánat, ha erre mindre választ ad.

Csak tudnám, akkor mi a f.nak van az oldal, mert a Google mindenre választ ad, mások jótanácsára meg lehetőleg senki se legyen kíváncsi.

2019. máj. 4. 16:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Találtam valami tanfolyamokat, fogalmam sincs, megéri-e, milyenek, mennyi energiát igényelnek.

Ha mégis beiratkozom, majd utólag megtudom. De a tapasztalataimat szerintem én is magamban tartom majd.

2019. máj. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!