Programozás beadandóhoz kellene segítség. A feladatot lentre írom. Bármilyen segítség jól jönne. C#-ban programozunk és annyi, hogy egyszerűen kéne (tömb, elöltesztelő, hátultesztelő, számláló ciklusok) Tudnátok segíteni? Bármi jól jöhet
Maga a feladat:
Egy kis repülővel átrepülünk a tenger felett és bizonyos időközönként megmérjük a tengerszint feletti magasságot. A 0 tengert jelent, a pozitív érték szárazföldet. Az első és utolsó mérés biztosan szárazföld felett történik. Az 1000 mérés eredménye egy txt fájlban van megadva.
Olyan programot kell készíteni ami meghatározza az egymáshoz legközelebb levő két szigetet
Annyit megadott a tanár, hogy beolvassa a szöveget
Otromba megoldás, de amíg nem tudsz jobbat:
Csinálj egy akkora tömböt, amelyikbe minden tengerszakasz biztosan belefér (mondjuk 500 elemmel), és írd be a hosszokat. A végén pedig végiglépkedsz rajta, és amelyiknek az értéke azonos a legrövidebbel, azt kiíratod.
@#36:
No igen... és így semmiféle újabb kellékre nincs szükség.
Az ilyen kis mozzanatok szembesítenek azzal, hogy miért nem lesz belőlem programozó soha (nem, mintha valaha is lettek volna ilyen ambícióim): Ez a megoldás bennem is fölsejlett, de úgy látszik, az én lelkem mélyén ott motozott valami empátia, hogy szegény programnak ne kelljen újra megszámolnia, amit egyszer már megszámolt, ezért alapból más megoldás után néztem, anélkül, hogy annak bármilyen hasznos hozadéka lenne.
Engem most már egyre jobban érdekel Kérdező programja, eddig ugyanis egy ványadt sort nem láttunk tőle, ami már-már kimeríti a disznófülűség ismérveit. Mindenesetre, amíg a tevékenykedésének nem adja tanújelét, nem erőltetem a tiédhez egyébként hasonló, csak valamivel nehézkesebb saját programom bemutatását. Egy képernyőmentést mindazonáltal linkelek biztatásul -- és persze igazolásul, hogy nem a levegőbe beszélek, én is megcsináltam a leckéjét:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!