Programozás beadandóhoz kellene segítség. A feladatot lentre írom. Bármilyen segítség jól jönne. C#-ban programozunk és annyi, hogy egyszerűen kéne (tömb, elöltesztelő, hátultesztelő, számláló ciklusok) Tudnátok segíteni? Bármi jól jöhet
Maga a feladat:
Egy kis repülővel átrepülünk a tenger felett és bizonyos időközönként megmérjük a tengerszint feletti magasságot. A 0 tengert jelent, a pozitív érték szárazföldet. Az első és utolsó mérés biztosan szárazföld felett történik. Az 1000 mérés eredménye egy txt fájlban van megadva.
Olyan programot kell készíteni ami meghatározza az egymáshoz legközelebb levő két szigetet
Annyit megadott a tanár, hogy beolvassa a szöveget
Ez "nem tudom megcsinálni" ez semmi más csak hiszti.
Persze, hogy nem tudod, honnan tudnád? Most tanulod.
Én sem tudom sokszor azonnal, pedig 10+ éve programozok és egy rakat embert korrepetáltam.
Le kell ülni és el kell kezdeni csinálni.
Jó lesz elsőre? Valószínűleg nem. De elkezded vizsgálni a kódot, elkezded megérteni mi lehet a gond. Módosítasz rajta, és újrapróbálod. Tanulod, megérted. Ez a LÉNYEGE az egésznek. Ez a tanulás, ez a gyakorlás.Tegnap óta már 5-ször megcsinálhattad volna az egészet.
Azt nem tudom eddig mit csináltál az iskolában, ha ezt nem. A sült galamb nem fog a szádba repülni az iskolában sem, de a felnőtt életben különösen nem. Ezt kéne megérteni. Ez a különbség a sikeres emberek, meg a 3 műszakos gyári melósok között.
Nem nagyon tudom megérteni az ilyen embereket...
"hogyan kéne leírni hogy végigmenjen az 1000 számon a ciklus."
Nem egészen értem a problémát ez egy szimpla for ciklus, amelyiknek a számlálója lehet pl.:
for (int i = 0; i < 1000; i++)
Vagyis a szokásos. Más kérdés, hogy a programban szerintem inkább így lesz hasznosabb:
for (int i = 1; i < 999; i++)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!