Melyik YouTube-n elérhető videósorozatból érdemes Windows Presentation Foundation-t (WPF-t) tanulni?
Mennyire éri meg?
Ha nem szolgáltat valami különlegessel, akkor nem szívesen fizetek (pénzzel) olyan digitális javakért, amit "ingyen" és legálisan is el lehet érni. Ha vannak YouTube-n megfelelő anyagok, ahol lényegében a hirdetések megtekintésével "fizetek", akkor inkább azokat választom.
Persze, hogy van 3000 forintom. :-) De mint írtam jobban szeretek hirdetések megtekintésével (esetleg adatokkal) fizetni. xD
Az, hogy nem találtam megfelelőt az még nem jelenti azt, hogy nem létezik olyan, lehet csak én voltam béna a keresésben. :D Leginkább az a bajom a YouTube-n fellelhető anyagok többségével, hogy a nagy részük kicsit "elavult".
Jobban szeretsz az adataiddal fizetni? Lakó körzet, szobaszám? :D
De végülis bankkártyánál is az adataiddal fizetsz.. :D
Komolyra fordítva a szót, ha YouTube-on a megfelelő kulcsszavakkal nem találtál normális wpf kurzust, akkor bizony nem hiszem hogy nagyon lenne.
De itt van egy pár videó (lejátszási lista) ami segíthet.
https://www.youtube.com/watch?v=gSfMNjWNoX0&list=PLLWMQd6PeG..
Azért ennyire "intim" adatokkal nem szeretek fizetni. xD Inkább olyanokra gondoltam, mint a szokásaim, érdeklődési köröm, stb... :)
Öhm, lényegében meg azon is izélok, hogy melyiknek érdemes nekiállni. Szerencsére és balszerencsére egész sok anyag létezik, végignézni meg sok idő. Aki meg végignézett legalább 1 ilyet az el tudná mondani a tapasztalatát róla. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!