Szerintetek otthon magamtól meg tudnék tanulni programozni?
Nagyon régóta foglalkoztat, hogy meg szeretném tanulni a webprogramozást és/vagy a C/C++ fejlesztést. Szerintetek otthon magunktól könyvek és az internet segítségével meg lehet ezt tanulni?
Tudnátok valamilyen oldalakat vagy könyveket ajánlani?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha a c++ cheatek miatt kell akkor nehézkes :D
Amúgy meg igen csak szánj rá időt.
FreeCodeCamp.org,Mike Dane (youtubeon mind kettő) elég hasznos szerintem az elején.
@09:04
Persze végül is nagyon sok mindent meg "lehet" tanulni otthon, és itt a hangsúly a leheten van. Biztos van sok olyan önjelölt autóbütykölő(nem képzett autószerelő), aki megtanult netről vagy szakkönyvekből ezt ezt azt, de 99,99%-uk nem fog otthon a garázsba neki állni egy motorgenerálnak, hanem szervizbe viszi.
Ugyan így ezek a "megtanulok netről programozni aztán majd keresem vele a milliókat" címszavas emberek 99,99%-ából sem lesz piacképes tudású programozó...
Meg lehet, de rá kell feküdni nagyon, és nem szabad elveszteni a motivációt. Én például jobb szeretem, ha be kell járni valahova, mert otthon nem mindig vesz rá a lélek, de kinek mi.
És persze nehéz egyszerre jó lenni mindkettőben.
Biztos nem én fogom a legjobb tananyagokat ajánlani, de webfejlesztéshez például:
C++-hoz pedig:
learncpp.com
cprogramming.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!