Érdemes letenni egy mesterfokú programtervező szakot és utána egy villamosmérnökit?
Ngyon érdekl mindkettő.
Mesterfokú programtervező szak alatt az elte ikra gondoltam, villamosmérnöki alatt pedig a bme vikre.
Tudnátok ezekről beszéni, melyik milyen? Azt hallottam, hogy a fizika a bmen fontosabb. A fizika nem a kedvencem(nem nagyon szeretnék ezzel a jövőbe fogllkozni), viszont megy.
Akkor elég csak a mesterfokú programtervező?
Mennyi ideig tart az eltén ez a szak?
"A fizika nem a kedvencem(nem nagyon szeretnék ezzel a jövőbe fogllkozni), viszont megy."
csak maga a villamosmérnöki szakma tekinthető alkalmazott fizika szaknak.
szval meg is válaszoltad: nem érdemes.
A programozás jobban érdekel.
Milyen nyelvek vannak az elten?
#6 Biztos az összes volt bme-s tanárom/ismerősöm lusta. Ahaaaa, nem.
Kérdező, akkor megválaszoltad a kérdésedet. Ha tégeda programozás annyival jobban érdekel, tanuld azt. Az elte-t nem ismerem annyira, a bsc diploma megszerzésére még az OE-NIK-et tudom ajánlani. Markmyprofessoron hasonló értékelése van mindkét karnak, érdemes a Neumannra is gondolni felvételinél.
Ha "csak" ugyanannyira érdekel a villamosmérnöki és a programozó kar, az előbbit válaszd szerény véleményem szerint. Villamosmérnökből simán lehetsz programozó, de fordítva nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!