Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Fejlesztők! Szerintetek is jó...

Fejlesztők! Szerintetek is jó döntés hosszútávon, ha programtervező informatikusnak tanulok tovább?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik, a matek elég jól megy, a ponthatár se vészes, sőt és csak jót olvastam róla.

Elvileg jól is fizet stb., de ugye nem látok bele, hogy mi a szakma jövője meg egészen pontosan hogyan működik.

Olyan túl jól hangzik az egész.

Már csak pár nap van hátra és le kell adni a papírt.

Szerintetek?

Pár rövid sort írnátok, hogy mi a véleményetek, mennyire szeretitek?

2019. febr. 12. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Angollal hogy állsz? Mert azt folyékonyan kell tudnod.
2019. febr. 12. 14:35
 2/10 A kérdező kommentje:

Van középfokú nyelvvizsgám.

Az értő olvasással nincs gond, a beszéd az inkább alapszintű csak, de a szakmai angol megy.

2019. febr. 12. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj (?) a programozással, hogy ha nem szereted csinálni és nincs motivációd, akkor gyűlölni fogod és csak idegesíteni fog, nem akarsz benne fejlődni stb. Kicsit hamarabb kellett volna döntened szerintem, én a helyedben beletekintettem volna egy kicsit a dolgokba, hogyan is néz ki ez az egész, tetszik-e a programozás, mondjuk ezt még mindig megteheted, csak kevesebb időd van rá. Én most elsőéves vagyok proginfón, és borzasztó volt végignézni a többieken, hogy mennyire nem érdekli őket ez az egész és egy rendesen működő for ciklust nem tudtak a félév végére megírni (buktak is sokan matekból, programozásból, ...). Viszont ha érted és tudod is amit csinálsz (és valamennyire szereted is, érdekel), akkor minden király.
2019. febr. 12. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
a nyárig ráér döntened mert a sorrendet még addig módosíthatod
2019. febr. 12. 15:59
 5/10 Piert ***** válasza:
Ja megéri. Hogy mennyire szeretem? Magát a képzést nyilván semennyire, de a munka tetszik. Jövője nyilván van és persze a fizetések se alacsonyak
2019. febr. 12. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:

A fő kérdés valójában az, hogy ha nem info, akkor mi?

(Amennyiben van más is a pakliban) mi az, ami miatt esetleg azzal a másik dologgal szeretnél foglalkozni?

Mi az ami miatt mégis az info felé hajlasz?

2019. febr. 12. 19:14
 7/10 A kérdező kommentje:

?

A for ciklust vágom, volt programozási alapismeret infón.

Nekem bejött.

Köszönöm a válaszokat.

Más nem nagyon van.

Talán a mérnökinfó.

2019. febr. 12. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak ne az ELTE-t válaszd, meg fogod bánni.
2019. febr. 12. 21:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Miért?
2019. febr. 13. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Az ELTE-s képzés az amúgy sem túl kiemelkedőből a béka feneke alá süllyedt az elmúlt néhány évben. Az értelmes oktatókat elkergették, a hallgatókat lépten nyomon szabotálják, nem akarják, hogy egyetem mellett munkatapasztalatot szerezz, és igazából semmi másra nem mennek, mint hogy a saját kutatóikat, oktatóikat kiképezzék. Az iparról fogalmuk sincs, és nem hajlanak afelé, hogy különösebben együttműködjenek vele.
2019. febr. 13. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!