Junior távmunka?
Hello!
Egyenlőre másodéves műszaki informatikus hallgató vagyok, elgondolkodtam azon,hogy a későbbiekben szeretnék egy cégnek 100%ban otthonról dolgozni. Főképp inkább a php és a backend érdekel, adatbázis valamint a javat szeretném megtanulni. Van valakinek tapasztalata,hogy juniorként el lehet e így kezdeni a pályafutást? Faluban lakom, itt nincsenek ilyen cégek, viszont nem szeretnék elmenni innét, azért megfordult a fejeben.
Juniorként kicsi az esélyed, hogy ilyet találj. Ha mégis találsz, óvva intelek attól, hogy így dolgozz. Lehet, hogy most azt hiszed, meg fogsz bírkózni a feladatokkal, de higgy nekem: nagy valószínűséggel nem, vagy nehezen fog menni. Jó, ha ott van valaki, akit kérdezni tudsz, és nem írásban kell egymással beszélnetek, hanem odamegy melléd, odagörget a megfelelő kódrészhez, és szemtől szembe elmagyarázza, hogy miért úgy van megoldva valami, ahogy.
Amikor én munkát kaptam, nem engedték meg a home office-t, csak 2 év után. Azon szerencsések közé tartoztam, akik teljes időben otthon lehettek, mivel másik városban lakom. Kényelmes volt, de baromira nem volt jó döntés, nekem hiányzik a bejárás, és a kötelezettség, hogy minden nap 8-ra megjelenjek. Rendszerint 10-ig aludtam, és éjszakáig dolgoztam. :D
Néha sajnos menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!