Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Junior távmunka?

Junior távmunka?

Figyelt kérdés

Hello!

Egyenlőre másodéves műszaki informatikus hallgató vagyok, elgondolkodtam azon,hogy a későbbiekben szeretnék egy cégnek 100%ban otthonról dolgozni. Főképp inkább a php és a backend érdekel, adatbázis valamint a javat szeretném megtanulni. Van valakinek tapasztalata,hogy juniorként el lehet e így kezdeni a pályafutást? Faluban lakom, itt nincsenek ilyen cégek, viszont nem szeretnék elmenni innét, azért megfordult a fejeben.

2019. febr. 13. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Hogy is szeretnéd megtanulni, ha nincs ember aki tanítson? Okkal nem szokás junioroknak home office-t engedni, úgyhogy ugodtan felejtsd is el ezt a hülyeséget. Majd seniorként gondolkozhatsz rajta.
2019. febr. 13. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Juniorként kicsi az esélyed, hogy ilyet találj. Ha mégis találsz, óvva intelek attól, hogy így dolgozz. Lehet, hogy most azt hiszed, meg fogsz bírkózni a feladatokkal, de higgy nekem: nagy valószínűséggel nem, vagy nehezen fog menni. Jó, ha ott van valaki, akit kérdezni tudsz, és nem írásban kell egymással beszélnetek, hanem odamegy melléd, odagörget a megfelelő kódrészhez, és szemtől szembe elmagyarázza, hogy miért úgy van megoldva valami, ahogy.

Amikor én munkát kaptam, nem engedték meg a home office-t, csak 2 év után. Azon szerencsések közé tartoztam, akik teljes időben otthon lehettek, mivel másik városban lakom. Kényelmes volt, de baromira nem volt jó döntés, nekem hiányzik a bejárás, és a kötelezettség, hogy minden nap 8-ra megjelenjek. Rendszerint 10-ig aludtam, és éjszakáig dolgoztam. :D

Néha sajnos menni kell.

2019. febr. 13. 16:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Sejtettem,hogy nem lesz egyszerű. Én viszont pont nem szeretem ezt a bejárás, pontban megjelenni dolgot,esetleg havi pár alkalommal.Megfelelő környezetem lenne hozzá itthon azért szeretném. A hátralévő időben igyekszem minél többet tanulni és egyre több problémával megküzdeni. Valamint még egy szakmai gyakorlat is vár majd rám. Azért nem vetem el a dolgot, még bejöhet. Kicsit reálisabban látom a dolgot, úgyhogy köszönöm a válaszokat!
2019. febr. 13. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Junior távmunka nincs. Azt csak tapasztalt programozóknak kínálják fel.
2019. febr. 13. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy nincs, az nem igaz. Én annak idején 7 hónapig voltam gyakornok java fejlesztőként. Ráadásul egy nagy multinál. Viszont jó nagy hülyeség volt. 0 érdemi segítséggel egy nagy projekt fejlesztése nem leányálom kezdőként.
2019. febr. 15. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!