PHP távmunkában ennyiért jó?
2 év tapasztalattal rendelkezem (OOP PHP 5,7 továbbá mySQL MariaDB,PHPUnit,jQuery,Git,valamint Ubuntuval is ismerkedem szerver konfigurálás szempontjából)
Kaptam egy ajánlatot,miszerint egy vidéki cégnél dolgoznék távmunkában Budapestről nettó 130 ezerért. Havonta 1x - 2x le kellene menni hozzájuk adminisztráció miatt. (Természetesen az utat fizetnék,meg a szállást is,ha úgy alakul)
Végiggondoltam,és végül nem fogadtam el.
Próbáltak meggyőzni,hogy emelkedne a fizetés,meg hogy sokat lehetne náluk tanulni.
Még így sem győztek meg.
Szerintetek rosszul döntöttem,hogy nem fogadtam el?
Bekaphatják.
A próbaidőnek ez a lényege, hogy mindkét fél bármikor, indoklás nélkül felmondhatja.
Hat órában? Az heti 30. Nemhogy nevetséges fizetést adnak, de még egy olyan papírt sem adhatnak, amivel igazolod, hogy van főállásod (heti 36 óra), hogy pl. egy mellékállású vállalkozóit kiválthass.
Inkább az a kérdés, hogy eddig egyáltalán nem kerestél munkát, csak ez így szembejött, vagy kerestél, és valami miatt sehol nem kellettél. Mert az első esetben keress még, találsz ennél jobbat.
Nézd... én rendszergazdaként, illetve mellékesen havi 1-2 kisebb szoftver vagy weboldal elkészítése erejéig programozóként vagyok most foglalkoztatva, havi 155 nettóért. És a hasonló munkakörben dolgozó ismerőseim közül én keresek a legrosszabban.
Programozóként a 130 az arcpirítóan kevés. Jellemzően webszerkesztő sufnicégeknél szokott ennyi lenni a fizu. Oké, hogy 6 óra, meg egy plusz kényelmet ad a távmunka, de ki tudja, hogy amit ők 6 órának gondolnak, az valójában mennyi?
Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, hogy Te hogyan döntöttél. Te tudod, hogy mik az elvárásaid, nehogy még ezek után magyarázkodni kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!