Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A tanárom le akar beszélni,...

A tanárom le akar beszélni, hogy programozóira menjek egyetemre?

Figyelt kérdés

A gazdasági szakok lányosabbak és jobban való nőknek, könnyebbek is, ez az érv.

Nem ismerek egyetlen nőt sem személyesen, aki informatikával foglalkozna, gazdadági területtel viszont annál többet.

Én úgy gondolom, hogy mindegy az ember neme, ha van tudás, de elgondolkodtam, hogy mennyire tesznek különbséget férfi és nő között munkahelyen ha informatikai területről van szó? Akik benne vannak a szakmában mit tapasztalnak?

2019. febr. 8. 10:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos választ!
2019. febr. 10. 23:35
 12/13 anonim ***** válasza:

A tanárok... Sok kárt okoznak. Egyik tanítványom mindig gyenge volt matekból. A tanára mesélte be neki, hogy nem lánynak és nem neki való. Aztán megmutatam neki, hogy valójában ért hozzá, nincs mitől félnie és ő lett az évfolyam első minden matekos tárgyban. Fél év múlva át jelentkezett műszaki karra és most is mérnökként dolgozik.

Éveket és ki tudja még mit vett el az a tanár az életéből.

Ad2 az informatikát sokan ott hagyják, mert nem tetszik nekik. Ez nem szégyen. Előre nem lehet tudni, csak, ha bele vágsz. És vannak gazdaság informatikus képzések is. Az meg a kettő között van. Bár végzett gazd.infós emberekkel még nem volt dolgom, csak éppen tanulókkal a matek miatt.

Jó lenne beszélni egy tucat végzőssel, hogy tiszta kép legyen arról is, ne csak a felvi.hu propaganda szövege.

2019. febr. 11. 09:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt csináld, amit szeretsz.
2019. febr. 28. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!