Info emelt érettségi legjobb nyelv?
A te kérdésed a nyelvre irányult. Erre válaszoltam én.
Ha azt kérdezed, hogy számodra mi a megfelelőbb, akkor én a pascalt javasolnám, mert ez a legkönnyebben tanulható abból a hármasból, amiket soroltál.
Tekintve, hogy a pythonról eddig csak olvastál, abba most már semmiképp ne állj bele.
"nem véletlenül nem ragadt rám, a pascal miatt hagytam abba egy időre a programozást mert egyáltalán nem tetszett."
Egy volt kollégám erre ezt válaszolná: Válogatós f..-nak kutyában a helye.
Az én véleményem, hogy azt lehet utálni, amit az ember már ismer.
Tőlem azt tanulsz amit akarsz, de arra volna néhány ropogós tizesem, hogy te áprilisban legalább annyira fogod utálni a pythont, mint amennyire utálod most a pascalt.
A python ugyanis abszolút nem az a nyelv, amit egy null km.-es versenyző egymaga, alkalmazásszinten megtanul, kivált nem 1-2 hónap alatt.
Kedves utolsó, te milyen tapasztalatok alapján beszélsz, és hány embert készítettél fel érettségire, és hányat érettségiztettél le emelt szinten?
A Python bizony egyebek között ilyen célokra is kitalált nyelv, és működik.
A legjobb persze, ha tanárt fogad az, aki kezdő és kevés az ideje, de ha egyedül próbálja, akkor is abból fog a leggyorsabb eredményt elérni. Azért mondom, mert értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!