Az Agykontroll segít a programozásba vagy/és a matekba?
Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 11:58
2/9 anonim válasza:
Ilyen baromságokkal az ezotéria topikokban keress választ.
3/9 anonim válasza:
Igen, segíthet, ha alkalmazod a mentális technikákat.
Azért írtam így, mert csupán a tanfolyam elvégzése semmit sem jelent.
A tudás rendszeres és kitartó alkalmazása hoz változást az életünkbe.
4/9 niga78 válasza:
Az agykontroll alapvetoen egy stresszkezelo modszer ami segit a betegsegek es tanulasi nehezsegek lekizdeseben azaltal hogy feloldjuk a stresszt. A programozas szot az agykontrollban hasonlatkent hasznaljuk. Ertsd igy: "atprogramozzuk" a tudatalattinkba ultetett negativ (stresszokozo) gondolati mintakat. onmagaban semmi koze a matekhoz vagy a programozashoz.
5/9 Csillag Ottó válasza:
ha tudod a technikát,megtanultad,használod, akkor segit az Élet minden területén
6/9 anonim válasza:
Nem segít. Olyan, mint a hipnózis. Az emberek amúgy is túlterhelt elméjébe további dolgokat gyömöszöl bele. Ahelyett, hogy további hulladékkal terhelnéd az elméd,jobb, ha a már benne meglévő szemetet távolítod el. Sokkal-sokkal okosabb leszel tőle!
7/9 jani273 válasza:
Persze, vanaki a parnaja ala teszi konyvet es ragondol lefekves elott. a helyesirasssal ne aggodj nem fontos a megelheteshez egyaltalan.
Lenin vagy valaki mondta hogy "tanulj, tanulj, tanulj" . ha nem O akkor ki mondhatta?? Hmm. Valaki mondta.
8/9 anonim válasza:
Híííí, Achillesz! Nem a "helyesírásba", hanem a "NYELVHELYESSÉGBE"!44!!4 Nem ugyanaz!
9/9 anonim válasza:
6-os: például leszokik az ember a GYIK-ről! :D Az elmúlt 1 hónapban kb. 3x néztem fel összesen 1 órára (előtte napi szinten 1-1,5 óra), és érzem, hogy kevésbé vagyok deprimált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!