Mit tudnátok javasolni, melyik a leggyorsabb út, hogy visszarázódjak a Java fejlesztésbe?
Sziasztok! Én 2009-ben diplomáztam mérnök informatikusként, viszont még soha nem dolgoztam a szakmában.
Most szeretnék visszatérni az informatikához, viszont nagyon sok új technológia, eszköz megjelent, amikkel nem vagyok képben. Lényegében újra kell tanulnom a szakmát, habár sok emlékem megmaradt a programozásról. Hogyan tudnék leghamarabb visszarázódni?
Tudtok ajánlani valamilyen ingyen elérhető oldalt? vagy könyvet Java-val kapcsolatosan? Mi az ami a leghamarabb célra vezet ha minden nap foglalkozok vele?
Csinálni kell.
Fejleszteni ezerrel.
oké, de milyen hatékony java tanulást javasoltok?
élő tanfolyam? online? Youtube videók? Ami költséghatékony és egyben hatásos is!
az általad említettek kombinációja
amúgy ha nem konkrét állásról van szó én megfontolnám mert úgy néz ki megtorpanni látszik a java
c# és bűntársai erősen folytogatják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!