Hogyan tudom a HashMap-ban található Object értékét ki írni a consoleba? (java)
public static void Print(HashMap<String, Person> people){
for(HashMap.Entry entry : people.entrySet())
{
System.out.println("Key:" + entry.getKey()+ "; value: "+ entry.getValue().toString());
}
Ezzel a method-el szeretném ki írni minden egyes objectet a hashmap-bol, a constant keyt kiadja rendesen de viszont az értékre csak az Object class-t írja meg szerintem valami memória referenciát. Pl:
Key:Paul; value: Person@52e922
Key:Jhon; value: Person@25154f
BUILD SUCCESSFUL (total time: 0 seconds)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Visual Studioban kéne azt elérni, hogy ha beírok egy konkrét linket(www.google.com), akkor arra a weboldalra ugorjon azonnal. Ha viszont csak pár szót, akkor ilyenkor azt fogja kiírni a lapon, hogy a weboldal nem található. Hogy lehetne azt elérni, hogy ilyenkor erre rákeressen?
Írjon programot, amely a bemenetre bekért öt darab legfeljebb tizenkét számjegyből álló hexadecimális sorozatot átalakítja decimális formába, majd tabulátorral elválasztva a párokat soronként kiírja. Eddig jutottam: using System; using...
Konkrétan megakarom mondani a for ciklusnak hogy hányszor fusson végig az elemeken. Igy gondoltam {% for i in range( {{ number }} ) %} A number lenne az a változo mi egy py filbol adok tovább a html filnak. Viszont ilyenkor hibát ir ki....
Egy tutorial alapján írtam egy vertex és egy fragment shadert, de folyamatosan hibába ütközök - nem találja az uniform változót. Mit rontottam el? Tudom, hogy ha nem használom a változót, akkor alapból nem is használja, de használatban van: Vertex...
Tudom, tudom google, de mégis biztosabbnak érzem, ha pár segítőkész ember legalább valamilyen irányba mutatna, esetleg konkrét forrást adna a kezembe. A webes alapok alatt értem ezeket a számomra még mágikus szavakat, pl: URL, HTTP, IP, Szerver, Webszerver stb....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!