Romaként informatikába, programozásban?
Szerinted mennyire befolyásolja az a "karrieremet",hogy félig roma származású vagyok, ez a bőrszínemen látszik.
Most szeptemberben kezdtem az egyetemet, mondjuk nem kimondottan informatika, hanem villamosmérnök.
Egy vidéki egyetemen,beágyazott fejlesztéssel szeretnék foglalkozni, vagy esetleg hardver tervezés/fejlesztés.
A kérdésem inkább arra irányul,hogy a piacon mennyire leszek hátrányban a származásom miatt?Elsősorban itthon gondolom a karrieremet, főként Bp.
Kíváncsi vagyok a véleményedre.
Köszi.
Üdv.
Az előzők jól mondják, a csapattársaiddal lehet, hogy csak akkor találkozol, amikor elkezdesz már dolgozni.
Nekem is az a véleményem és a tapasztalatom, hogy annyira diverzek vagyunk még csapaton belül is, hogy kifejezetten vicces lenne ha bárki megpróbálna ebből ügyet csinálni.
Abban is biztos vagyok, hogy ha ilyet tapasztalnál és a HR-nek felhoznád, nagyon kemény kör várna arra az emberre.
"Abban is biztos vagyok, hogy ha ilyet tapasztalnál és a HR-nek felhoznád, nagyon kemény kör várna arra az emberre."
Ja, belgiumban, hollandiában vagy németországban, de nem itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!