Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C# : . Csv fájlból kinyert...

C# : . Csv fájlból kinyert adatok beilleszthetők egy . Html fájlba a megadott helyekre? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Először is köszönöm, hogy megnyitottad a kérdésem, és időt szánsz akár az elolvasására is.

Szóval, a "problémám" az, hogy van egy .csv kiterjesztésű fájlom, aminek ki szeretném nyerni az összes benne lévő adatát, majd azokat egy már megszerkesztett .html fájlba az adott helyekre beilleszteni.

A csv. beolvasása után a Split parancsot úgy használtam, hogy a ; legyen ami a tagokat elválasztja, viszont csak egy-egy sort bontottam fel így és nem az egész dokumentumot, illetve még ha sikerülne is az egészet feldarabolnom, és esetleg egy tömbbe elmentenem, akkor meg nem tudom, hogyan oldhatnám meg a beillesztésüket egy környezetbe.

A válaszokat előre is köszönöm, további szép napot!

2018. nov. 1. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy dolog nem tiszta: a html forrásfájlba akarod beilleszteni, mint táblázatot, vagy valamilyen szerver oldali futás közbeni megoldást szeretnél?

Vagy csak a csv beolvasása a gond?

2018. nov. 1. 18:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Használd a asp.net-et a webes megjelenítéshez vagy valami más c# frameworköt, pl. NancyFX.

Több sort is ugyanúgy kell beolvasni, mint egyet, csak többször :) remélem a ciklusok azért mennek.

2018. nov. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!