Adott egy Java program, több classal és egy Interface-el. A benne lévő adatok lelehet hívni a classokhoz?
Figyelt kérdés
Adott egy Java program, több classal és egy Interface-el. Az megoldható, hogy ami az Interfaceben szerepel adat (kor, név, leírás stb. ), azt ne kelljen minden classhoz külön lehívni, hanem az interfaceből közvetlenül getterel vagy valami más módszerrel?2018. szept. 6. 18:15
1/3 anonim válasza:
adat az interfaceben ? fieldek nincsenek az interfaceben (talán konstansok lehetnek de még életemben nem használtam). Egyszerűen nem érteni mit akarni pici kínai nem beszél nyelved.
Hagyd a bullshitelős dumát. És mond el mit akarsz. Nekem ez leginkább egy abstract/ős osztályra hajaz mintsem egy interfészre.
2/3 anonim válasza:
Próbáld meg értelmesen leírni amit szeretnél, könnyebb lesz neked is, nekünk is.
3/3 anonim válasza:
tudod mi célt szolgálnak az interfacek?
ahogy sejtem neked inkább absztrakt osztályra lesz szükséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!