OG meta adatok?
Sziasztok!
A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy ha oldalon belül több hírhez szeretnék og meta adatokat megadni, akkor a head tag ben hogy kell megadni, hogy melyik cikkhez tartozzanak az azonosítók?
Szeretném, ha külön tudná kezelni a cikkeket, hogyan oldható ez meg?
Köszönet a válaszokért!
Kissé zavarban vagy úgy nézem.. Og Dc csak a teljes cikk oldalán kell..
Gondolom egy adott kategória cikklistáihoz akarsz ilyet...
V nem? Lehet oda is DE!
Akkor az adott listázó (kategória) oldalnak kell egy saját leírás/szövegrész stb. hívd ahogy akarod és egy főkép (merthogy 1 url alatt CSAK 1 og:image 1 title 1 descr. stb. ugyebár)
És akkor a kategóriánál a kat. főképét a kat. Titlejét a kat. Descriptionját használod alapúl og: dc: twitter:image stb...
Szia, köszi, igen zavarban vagyok...
Az oldalon belül a teljes cikkek látszódnak egymás alatt...
Section id -vel vannak elválasztva egymástól, de az oldalon görgetni és egyben végig is lehet olvasni... nem vezet el külön html oldalhoz... Ezért nem értem, hogy a head tag-ben hogyan írjam egymás alá és hogy ne legyen kavarodás abból, hogy melyik cikkhez melyik kép és szöveg tartozik... van e valamilyen jelzés, mint akár a CSS-ben{}, hogy mi, mettől meddig vonatkozik valamire...
Köszi a türelmet!
Így sohogy!
Cikkeket úgy listázunk, hogy van tovább a teljes cikkhez és a listázó oldalon van egy-egy bevezető szöveg és hozzátartozó bevezető kiskép
Köszönöm ezt értem, mi a helyzet ha zenei videókat szeretnék egy oldalon hasonlóan megjeleníteni, egymást alatt a videók rövid szöveggel, külön megosztási lehetőséggel, og meta adatokkal (saját videó lejátszó)...
Vagy erre nincs megoldás? Vagy kizárólag egy oldal, egy meta hivatkozás?? Kelle lenni megoldásnak...
A cikkeknél könnyen megoldható, de a videóknál szerintem nem néz ki jól, hogy egy oldal, egy videó...
Köszönöm előre is!!!
1 url 1 meta rész!
Merthogy a meta 1 urlre alapszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!