Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Böngészős játékra van még...

Böngészős játékra van még igény? Van aki még játszik úgy? Ha igen milyen fajtákkal játszasz szívesen?

Figyelt kérdés

Jó ideje tanulok már programozást, több nyelvet is tudok már. Szeretnék elkészíteni valami böngészős játékot vagy weboldalt, de ötletem sincs már. Az évek alatt több kisebb programot és weboldalt készítettem gyakorlásként, de szeretnék most valami nagyobbat. Nem az a célom, hogy játszanak rajta sokan, hanem csak gyakorlásként szeretném elkészíteni. Gondolok itt olyanra mint pl.: Shakes and Fidget. Azzal is egy csomóan játszanak még.

Valakinek valami ötlet?

2018. okt. 31. 16:10
1 2
 11/13 moozygoo ***** válasza:
0%
játszasz :DDDDDDDDDDDD
2018. okt. 31. 21:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Jóvanna.. Játszol*** Csak.. koszos volt a monitor és elírtam :D
2018. okt. 31. 23:48
 13/13 anonim válasza:
Szerintem van még igény böngészős játékokra. Jó példa erre a swords and souls. Egyszerű és nagyon élvezhető. Szerintem nagy sikere lenne egy két vagy több személyes baromkodós játéknak.
2018. nov. 2. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!