Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol tudnék C# programozást...

Hol tudnék C# programozást tanulni?

Figyelt kérdés

Egyetemen tanulunk programozást, de nekem nem igazán megy, és szeretnék itthon kicsit gyakorolni magamtól hozzá.

Tudom, hogy neten rengeteg anyag van, de nincs időm az összesbe belenézni. Valakinek esetleg van olyan, ami bevált, és az alapján meg tudott tanulni? Fontos lenne, hogy ingyenes tartalom legyen, mert most nem tudok pénzt ráfordítani.

2018. szept. 25. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Például:

[link]

itt elérhető egy csomó feladat:

[link]

2018. szept. 25. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd, ha ezt a kérdést szeptember 25 óta is csak kiemelgeted és nem csináltál meg azóta legalább 2-3 tananyagot, akkor úgysem vagy annyira elszánt, hogy valaha megtanulj programozni ajánljon akárki akármit is.
2018. okt. 6. 13:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Amit az első válaszoló ajánlott jónak tűnik, és el fogom kezdeni, csak nem túl sok időm jutott erre. Egyetemen tanulok programozást és egyre jobban lemaradok csak, nem értek semmit az órákból, így magamtól kell majd felzárkóznom, és egyre jobban közeledik a zh
2018. okt. 6. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:

nincs csoda anyag

ha info szak akkor atkell godolni miert is vagy ott...

ha pl. gepeszmernoki akkor reszvetem

2018. okt. 6. 18:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem infó szak, hanem mérnöki, szóval köszönöm a részvétet :'(
2018. okt. 6. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
update: köszönöm első válaszoló, nagyon hasznos, jól kezelhető felület :D
2018. okt. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!