Jack8 kérdése:
Android app szerkesztés?
Figyelt kérdés
Android apk fájl módosítása, majd visszaalakítása. Hogyan lehetséges ez? (számítógépen)
Próbáltam azt a módszert is, hogy fájl kiterjesztését átírom zip re, módosítok benne, vissza is alakítom, de telefonon az app telepítésekor ezt írta: 'A csomag hibás.'
Pár programot találtam, de nem tűnnek használhatónak..
2018. szept. 20. 10:24
2/3 anonim válasza:
Mi a cél, hogy a saját telefonodon tudd futtatni? Ki lehet kapcsolni a csomag ellenőrzést és akkor nem fog panaszkodni. Root jog kell hozzá.
Egy játéknál próbáltam, igaz ott csak erőforrás fileokat írtam át, nem kódot. Működött.
Ha tudsz picit angolul, erre keress rá: "android disable app signature verification"
3/3 A kérdező kommentje:
A cél az lenne, hogyha mondjuk feltölteném a netre, bárki letöltheti és tudná telepíteni is.
2018. szept. 20. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!