Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Erre van valami megoldás?

Erre van valami megoldás?

Figyelt kérdés

Ismerkedek a weblap szerkesztéssel, és problémába ütköztem.

Ha az egyik elem pozícióját top: 300%-ra állítom, akkor Google Chrome-ban jól működik, de Mozillában elcsúszik.

Olvastam olyat, hogy írjam elé ezt: -moz- és így lesz kompatibilis mozillával is, de ez rajtam nem segített.

Van esetleg valami ötletetek?

2017. okt. 31. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor máshogy kell megközelítened a problémát.
2017. okt. 31. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:

"-moz-" után kell írni a Mozillára értendő kódot, mert elvileg azt csak a mozilla fogja értelmezni.

Így a mozillára kell optimalizálnod.

(Már kb 5 éve nem csináltam ilyet :D szóval ne neked higyj, de több válasz híján gondoltam válaszolok)

2017. okt. 31. 11:38
 3/5 Drone007 ***** válasza:

Egyrészről azt kellene megértened, hogyan is működik az elemek pozícionálása, és azt, hogy mit is jelent az, hogy az elem pozíciója 300%. Közelebb leszel a megoldáshoz.

Másrészről, mivel semmilyen kódot nem látunk, így nagyon nehéz kitalálni, hogy mi is a probléma, vagy egyáltalán, mit is akarsz elérni ezzel.

2017. nov. 1. 07:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Azóta már sikerült megoldani a problémát, de azért köszönöm.

Jelenleg azt nem értem, hogy a google chrome gépen lévő telefonos nézete miért ilyen pontatlan? Azt mutatja, hogy a kép, amit háttérként állítottam be, 290x180-as képernyőméretben lefedi az egész képernyőt. Hasonló méretű telefonon csak a képernyő felső negyed részét fedi a kép ezekkel a beállításokkal:

body {

overflow: hidden;

background: url(hatter.jpg) center center fixed;

background-size: cover;

background-repeat: no-repeat;

Mi lehet a probléma? A W3schools összes variációját kipróbáltam, egyik sem volt jó. :(

2017. nov. 1. 09:57
 5/5 Drone007 ***** válasza:

Ezen az oldalon van néhány működő minta:

[link]

nézd meg a demó oldalakat a telefonodon/desktopon, és ha ezek jók, akkor nálad lehet a hiba.

A CSS kódodban én sem látok hibát, de lehetséges, hogy a viewport beállításaid hiányoznak, vagy hibásak.

2017. nov. 9. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!