Erre van valami megoldás?
Ismerkedek a weblap szerkesztéssel, és problémába ütköztem.
Ha az egyik elem pozícióját top: 300%-ra állítom, akkor Google Chrome-ban jól működik, de Mozillában elcsúszik.
Olvastam olyat, hogy írjam elé ezt: -moz- és így lesz kompatibilis mozillával is, de ez rajtam nem segített.
Van esetleg valami ötletetek?
"-moz-" után kell írni a Mozillára értendő kódot, mert elvileg azt csak a mozilla fogja értelmezni.
Így a mozillára kell optimalizálnod.
(Már kb 5 éve nem csináltam ilyet :D szóval ne neked higyj, de több válasz híján gondoltam válaszolok)
Egyrészről azt kellene megértened, hogyan is működik az elemek pozícionálása, és azt, hogy mit is jelent az, hogy az elem pozíciója 300%. Közelebb leszel a megoldáshoz.
Másrészről, mivel semmilyen kódot nem látunk, így nagyon nehéz kitalálni, hogy mi is a probléma, vagy egyáltalán, mit is akarsz elérni ezzel.
Azóta már sikerült megoldani a problémát, de azért köszönöm.
Jelenleg azt nem értem, hogy a google chrome gépen lévő telefonos nézete miért ilyen pontatlan? Azt mutatja, hogy a kép, amit háttérként állítottam be, 290x180-as képernyőméretben lefedi az egész képernyőt. Hasonló méretű telefonon csak a képernyő felső negyed részét fedi a kép ezekkel a beállításokkal:
body {
overflow: hidden;
background: url(hatter.jpg) center center fixed;
background-size: cover;
background-repeat: no-repeat;
Mi lehet a probléma? A W3schools összes variációját kipróbáltam, egyik sem volt jó. :(
Ezen az oldalon van néhány működő minta:
nézd meg a demó oldalakat a telefonodon/desktopon, és ha ezek jók, akkor nálad lehet a hiba.
A CSS kódodban én sem látok hibát, de lehetséges, hogy a viewport beállításaid hiányoznak, vagy hibásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!