Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van itt olyan aki virtuális...

Van itt olyan aki virtuális gépet használ fejlesztésre?

Figyelt kérdés

VirtualBox-ra telepített Win10 teljesen használható fejlesztésre? Visual Studio vagy egyéb IDE-k tökéletesen futnak rajta?

Használható ez a megoldás?

Linux-ra gondoltam mint hostra

2018. aug. 6. 05:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha erőforrásod van elég, akkor igen.
2018. aug. 6. 06:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Linuxot futtattam W10 alatt, amd driverekkel voltak gondjaim úgyhogy végül egy pendrivera raktam(a fejlesztés windowson ment, csak tesztelnem kellett hogy fut-e linuxon is emiatt nem igazán foglalkoztam a töltési időkkel).
2018. aug. 6. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Használható, ha elég erős hardvered van hozzá, VBOX helyett pedig VMWare-t használj, sokkal jobb.
2018. aug. 6. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Működhet, csak hát ha a Win VM-en elfut, akkor natívan is, és még a lemezen is kb. ugyanannyit fog elfoglalni, mint ha feltennéd rendesen a Win-t is. Szóval ha rendszeresen használod (nem csak esetenként tesztelésre), akkor feleslegesnek érzem VM-re tenni.
2018. aug. 6. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:

* "és még a lemezen is kb. ugyanannyit fog elfoglalni"

Na jó, ezt visszavonom, mert VM-en nem kell üres helyet is rászámolni, de ettől még nekem furcsa a dolog. Ízlés dolga, de amúgy működhet.

2018. aug. 6. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!