Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hang lenémítása?

Hang lenémítása?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hogyan lehetséges olyan windows program készítése, amiben a megnyitja a hangkeverőt, majd lenémít egy adott hangot? (pl.: csak a google chrome-ot némítja le)
2018. aug. 1. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel a Windows hangerővezérlő-pultján a különböző alkalmazások hangereje állítható:

[link]

elvileg megoldható lenne.

Találtam is erre megoldást:

[link]

2018. aug. 1. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

"Mivel a Windows hangerővezérlő-pultján a különböző alkalmazások hangereje állítható:"

Ez biztos, hogy nem igaz a Windows XP-re és a Windows 7-re..

2018. aug. 1. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:

#3:

A kérdező sehol sem specifikálta a Windows verzióját.

Feltételezhető, hogy nem egy terméktámogatás nélküli operációs rendszeren - Windows XP - kívánja ezt megoldani (bár arra is van applikáció: [link] ) - Windows 7-nél (de már Vista-n is!) meg már elérhető ez a feature.

2018. aug. 1. 14:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! ;) Az első válaszoló "NirCmd" nevű programja segített. Lementettem cmd programként ezt: nircmd.exe muteappvolume programneve.exe 1 ; ugyan ezt megcsináltam bekapcsolással is, rátettem winhotkeyyel a num1 és num2-re és megfelelően működik! Köszönöm szépen!
2018. aug. 1. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!