Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Heti 40-60 órában vállálnátok...

Heti 40-60 órában vállálnátok SQL fejlesztő munkát nyugati fizetésért?

Figyelt kérdés

Heti 40 óra plusz túlóra adattáblák előtt előtt fulltime SQL, de nyugati fizetésért Németországban multinál.

Sokan mondják, hogy a fulltime SQL munkától meg fogok hülyülni előbb utóbb...hiába a pénz.

Mi a véleményetek?

#nyugat #SQL #fulltime
2018. júl. 22. 13:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9.:

Ha azt írom hogy nyugati fizetés, az azért már önmagában is általában leírja a különbséget az otthoni dolgokhoz képest.

Hogy a véleményedet leírtad a munkáról azt nagyon köszönöm.

A döntést még nem hoztam meg.

De ha úgy gondolod, hogy a felelősséget a gyk-s emberekre akarom hárítani egy ilyen döntésnél, és azt várom ők döntsenek helyettem...hát...

Bízom benne hogy ezt Te sem gondoltad komolyam:)

2018. júl. 22. 14:28
 12/19 A kérdező kommentje:

10.:

Igyekezni fogok!:)

2018. júl. 22. 14:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem azt írja le, hanem csak azt, hogy hencegni akarsz.
2018. júl. 22. 14:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem azért falsok ezek a kérdések, mert nehezen tudom elhinni, hogy valaki, aki a felajánlott munkalehetőségről és a saját viszonyairól a legtöbbet tudja, mások, idegenek, nála kevésbé jól értesültek véleményére hallgatva hozna meg egy ilyen fontos döntést.
2018. júl. 22. 14:41
 15/19 A kérdező kommentje:

Az ilyen munkákról nemhogy a legtöbbet nem tudom, de soha nem dolgoztam még kimondottan SQL fejlesztőként főállásban. A junior fejlesztő fizetések Németországban köztudottak.

Tehát, hangsúlyozom, nem ismerem pontosan ezt a munkakört ezért bátorkodtam itt feltenni a kérdést.

Ismertem otthon Pesten pár embert akik bankoknál vagy telekommunkicáiós cégeknél SQL fejlesztők voltak, de már mindegyikük otthagyta ezt a melót és nem voltak túl jó véleménnyel róla.

Gondoltam kérdezősködöm itt is.

2018. júl. 22. 15:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Ja és hagsúlyozom, az hogy meghallgatom az itteni emebrek véleményét az nem jelenti automatikusan hogy a "GYK-sok fognak helyettem dönteni és övék a felelősség, helyettem".
2018. júl. 22. 15:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Én azt mondtam, hogy te ismered az ajánlatot a legjobban, értsd: Te tudod hol a cég, milyen messzire kell bejárni, mennyire jó vagy nem jó a légkör, a cég presztizse, stb.

A felelősség áttolása, megosztása pedig a dolog pszichológiai háttere, ami sok esetben nem is tudatos, de akkor ez a kérdés lényege, mögöttes célja.

2018. júl. 22. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem tiszta, hogy akkor ez most olyan munka hogy Magyarországról dolgozol egy Német multinál távmunkában, vagy ott is kell lenned fizikailag?

Ha távmunka, akkor van olyan követelmény, hogy néha azért megnézzenek? Ha igen milyen gyakori.

Én a helyedben juniorként már nettó 1900€-s fizut is elfogadnék, ha itthonról lehet dolgozni és nem kell oda menni rendszeresen, vagy ha azért plusz pénzt adnak.

Ha ott kell lenni, akkor máris nem néz ki olyan soknak a fizu, Ausztriában egy szakmunkás vagy ápoló megkeresi kb ezt...

2018. júl. 22. 19:29
 19/19 A kérdező kommentje:
18.: ott kel lenni fizikailag
2018. júl. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!