Java Ringnek örülne egy Java fejlesztő?
Tudom kinézetre nem nagy dolog, de az 1998as Dallasi JavaOne konferencián mutatták be. Lényegében az egyik legelső viselhető tech.
Van benne egy lithium-ion aksi, 6kb memória, a JVMnek egy kezdetleges változata és pár kicsi aplet.
Persze ez már használhatatlan, mert 20 évesen biztos vége van annak a akuminulátornak, de akkor is menőnek nézki.
(Csak azért írtam le hátha nem tudjátok mi, mert én is sokat kutakottam mire rátaláltam erre a gyűrűre. Nem valami ismert dolog)
Te ismered az illetőt, akinek adni akarod. Neked kell tudnod, hogy örülne-e neki. De. Attól hogy valaki java fejlesztő nem fog minden szarnak örülni, amire java van írva.
Amit linkeltél az alapján: 30 dollárba kerül, több mint 10-at árulnak belőle, vagyis sem nem különleges, sem nem értékes. És mint írtad nem is használható. Valami gagyi promóciós anyagnak tűnik.
De, mint mondtam személy függő. Lehet, hogy van, aki örülne neki. Én biztos nem értékelném.
nagyon személyfüggő, egy idősebb fazon, régi motoros javas aki esteleg még hallott is róla talán
ha van tutibb ötleted akkor inkább lehet azt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!