Mekkora túljelentkezés van a profession.hu-n lévő junior fejlesztői állásokra?
#2: Kell, hogy legyen túljelentkezés, mivel nem biztos, hogy felveszik az illetőt, tudnak válogatni a juniorok között.
Két hetes kiválasztási idő, óránként egy jelentkező 8-tól 15-ig kezdési időpontok, kiveszünk egy óra ebédszünetet, meg egy napot a legjobb kiválasztására, ez ad 9 * 7 = 63 számot. Ez lehet kevesebb, mert lehet, hogy csak egy hét, lehet hogy csak napi két jelölt, ez lenne 4 * 2 = 8. Csak tippelgetni tudok, mert én a másik oldalon állok.
#4: Kell válogatni, mert nem mindenki alkalmas az adott állásra.
Ha nem tudsz mesélni a szakdolgozatodról, nem érted hogy mit csináltál, milyen szoftverekkel vagy hardverekkel dolgoztál a nyári gyakorlatodon, és szabadidödben sem programoztál, nem mutatod hogy élvezettel dolgoznál... Akkor ne kelljen már a cégnek egy raklap pénzt kifizetni, hátha majd lelkes leszel és megszereted.
#2-es voltam, frissdiplomás junior. Hozzánk ~3-an jelentkeztek a nyárigyakorlat idöszakra, 1 gyakornokot vettek fel másik csoporthoz. Az összes állás folyamatosan kinnvan professionon, a cég honlapján, állásbörzéken, nyílt napok vannak, és az automotív terület sem rossz szerintem, ha nem is sláger most.
szerintem junior-ra akad jelentkező bőven, a bootcampok ontják ki magukból a "jóképzett" önjelölteket
senior pozició amire nehezebben találnak vagy csak 2-3 ember jelentező akad egy állásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!