Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C++ program? Bővebben lent.

Erik 22 kérdése:

C++ program? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy olyan program forráskódjának megírásában kérném a segítségeteket, ami kér egy int inputot, majd egy .txt fájlból kiolvas egy szót. (Abból a sorból, ami az int értéke) Egy sorban két szó lenne, a másik egy szóközzel lenne elválasztva.

2018. júl. 16. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia, 5000-ért elküldöm.
2018. júl. 16. 19:18
 2/10 tabaki ***** válasza:
Hogyan képzelted el a megvalósítását, és meddig jutottál? A kódot ne ide másold be, hanem valamelyik kódmegosztó oldalra.
2018. júl. 16. 19:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából kb. fél éve kezdtem neki, de utána valahogy abbahagytam az egészet(iskola, munka stb.), átnéztem a gépem, nem találtam a kódját. Ez igazából egy ilyen nyelvtanuló program lett volna, amivel az aktív szókincset lehetett volna fejleszeni. Megnyitás után kiírt volna egy üdvözlo szöveget, majd lett volna öt lehetoség, amik közül egy szám inputot megadva lehetett volna választani. A lehetosegek: 1. angolról magyarra, 2. magyarról angolra - ezeknél a lehetoségeknél ha kiválaszottad az egyiket, kért volna mégegy számot, hogy hány szót akarsz tesztelni, hogy tudod-e oket. Ha több lett volna, mint ahány sor van a txt-ben (tehát ahány szó van), akkor kiírt volna egy hibaüzenetet, és viszadobott volna a választáshoz, ha kevesebb, akkor csinált volna egy int arrayt, olyan nagyot, ahány szavat akarsz tesztelni, majd generált volna egy random számot (min.1 max. ahány soros a txt), ha nem lett volna benne az arrayban, akkor kiírta volna az adott sorból a szót, és várta volna az angol/magyar megfelelojét + beírta volna az arrayba, hogy ez már volt. Ha benne lett volna az arrayban, akkor generált volna még egy random számot. lLett volna még egy int, ami azt jelezte volna, hogy eddig hány szavat sikerült kiírnia(ha benne volt az arrayban, akkor nem növekedett volna), lett volna még egy pontszám számláló, az csak akkor növekedett volna, ha helyesen adtad meg a szó másik megfelelojét, majd a végén kiírta volna az eredményt. (A txt-ben két oszlop lett volna egy sorban az angol és a magyar szó szóközzel elválasztva.) 3.új szó beírása - a program összeszámolta volna a sorokat, majd az utolsó sor után csinált volna egy új sort ahova bekért volna két stringet eloször az angol szavat, utána a magyar megfelelojét. 4. A program kiírta volna, hogy hány szó van a txt-ben 5.Kilépés A program algoritmusát meg tudnám írni, csak a txt-vel való dolgozást nem értem még 100%-osan. Ha minden jól megy, és esz rá idom, a hónap végére megtanulom :)
2018. júl. 16. 19:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Én már 4000-ért is megcsinálom neked!
2018. júl. 16. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
3500!
2018. júl. 17. 07:33
 6/10 anonim ***** válasza:
3500 faktorialisa szep oradij D
2018. júl. 17. 08:40
 7/10 sharkxxx ***** válasza:
2018. júl. 17. 15:03
 8/10 tabaki ***** válasza:
@#7: Nálam nem működik a linked.
2018. júl. 17. 21:43
 9/10 tabaki ***** válasza:

@#7: Most meg mégis! Hogy a fenében van ez?

És szokás szerint jól működik...

2018. júl. 18. 01:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm sharkxxx :)
2018. júl. 18. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!