Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Lehetséges ilyen programot...

Lehetséges ilyen programot írni, amelyik figyeli az oddsváltozásokat?

Figyelt kérdés

Ha túl hosszúnak találod az írásom az első 2 bekezést ugord át:)

Érdekel a sportfogadás, most abba ne menjünk bele, hogy lehet e nyerni vagy sem. Én látok lehetőséget benne, persze nem úgy hogy kiválasztok 10 eseményt mind bejön és nyertem. Hanem inkább kis tétekben és nagyon sok fogadást. Ami jó arányban jön be (ezt nem részletezem mert akkor nagyon sokat kéne írnom)

Amire én gondoltam azt csak élőben lehet megjátszani, és csak néhány perced van rá. Persze élőben megy vagy 100 esemény. Én olyan sportokra gondolok amiben ingadoznak az oddsok (kosár, kézi, tenisz)

Szóval lényeg, hogy olyan programot szeretnék, amely lementi magába pontosan a mérkőzés kezdete előtti szórzókat, és ahhoz képest X % -kal történő növekedés esetén jelezne nekem.

Azért lenne nekem jó, mert egyrészt gépnél dolgozok, és napi 8 órában jelezne, az simán belefér az időmbe, viszont közben nincs időm ilyen "lutrira" játszani, itthon meg munka után nem állok neki. Biztos viszonylag jó jövedelmet nem kockáztatok, ennyire bizonytalan magasért. Viszont nagyon kíváncsi vagyok arra amit írtam, hogy hogyan muzsikálna hosszútávon...

2018. júl. 12. 19:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tényleg feladatfüggő:

[link]

2018. júl. 13. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!