Javaban lehet ennyire összetett programot írni?
Olyanra gondolok, hogy egy adatbázisból egy ablakon keresztül megjeleníti az adatokat abc sorrendben és a nevét, illetve a hozzá tartozó adatokat módosítani lehet, illetve rákeresni.
Én ezt elég bonyolultnak gondolom.
Lehet.
Ez kicsit sem bonyolult.
Gyakorlott fejlesztőnek 0-ról megírva néhány óra-néhány nap igényességtől függően.
egy közepes nehézségű feladat, egy érettségin is el tudom képzelni egyszerűbb kivitelben
de nem írom meg neked ha erre megy a játék :D
Ez egy rohadt egyszerű feladat ahhoz képest, hogy mikre használják a Java nyelvet.
Amúgy mivel Turing-teljes nyelv, így bármit meg lehet oldani vele, ami algoritmizálható probléma.
Na, okoska, akárki voltál, miért is kaptam a lepontozást? A válaszomnak némely részletével vagy egészével nyilván elégedetlen voltál. Itt az alkalom pontosítanod, hogy mivel:
Ez nekem nem lenne elég bonyolult feladat?
Voltaképpen remekül programozok?
Hála és köszönet a fenti két feltételezésért, bárcsak igazad volna! Nézzük tovább:
A lelkem mélyén tapasztalt programozónak tartom Kérdezőt?
Nem lenne gyógyír a dilettánsok számára, ha a Javát okolhatnák az ügyefogyottságukért?
Javában a lehetetlenséggel határos virtuozitás „ennyire összetett programot írni”?
Ez a szint valójában már a non plus ultra?
Vagy csak általánosságban az a véleményem bizonyult haszontalannak, hogy a Java nyelv sokkal több lehetőséget tartogat, mint amit Kérdező kinéz belőle?
Lepontozgatni könnyű, de érvek nélkül annyit is nyom a latban. Még mentheted a renomédat, lássuk a cáfolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!