Ért itt valaki esetleg a blokklánc alapú technológiákhoz?
Mindnehonnan az ömlik, hogy mekkora pénz és lehetőség van benne ez a jövő, új típusú internet stb.
Arra gondoltam valamikor pl alvás/evés helyett ki kellene tanulni és elmennie ebbe az irányba ha tényleg akkora pénz van benne. De előtte jó lenne valakivel értekezni aki ért is hozzá.
Adatkutatas, adatfeldolgozas iranyba nyomulnek elsősorban python-nal 100%-ot beleadva. De ez a blockchain elbizonytalanitott.
Az adatkutatas is egy gyümölcsözö irany mostanaban, de ha igaz amiket irnak akkor a blockchain meg erre is raver nehany körrel.
Arra gondoltam, hogy kihagyok egy fel evet, nem dolgozom, aztan valahogy magamba szivom ezt a dolgot netröl, könyvekböl vagy a semmiböl...
Annak már sikerült utananézni hogy egyszerűbb szkriptnyelvvekkel is "irnak blockchain rendszereket" python, javascript, PHP tudassal mar el lehet indulni elvileg.
Persze a 200 Euros órabér még messzebb van:)
Konkretabban nehany emberrel egy laborban tengernyi müszeres mérési eredmenyt generaltunk amit ember már nem bír átnézni, aztan Pythonnal es/vagy Matlabbal nekiallva kibanyasztuk belöle az ertelmes hasznalható mérési infomaciót. Ez ment egy pár évig. A projekt lefutott a pézcsapot elzárták engem pedig kirúgtak :)
Annyira nem estem depresszióba mert kb előre mondták hogy időszakos munka lesz.
Viszont azóta nem vállaltam még semmiylen munkat, mert kimondottan adatfeldolgozásra át akartam magam "képezni" python-nal. Ezalatt azt ertem, hogy nem csak müszerekkel generalt adathalmazt dolgoznek fel hanem barmiylen adattömböt amit elémtesznek.
Kerestem egy valag lóvét szerencsére az előző munkával, és nem gond ha pl fél évet kihagyok hoyg új technológiákat tanuljak.
A terv az volt hogy Pythonnal adatkutatas ezerrel a mar emlitett előző munkara alapozva.
De a blockchain elbizonytalanitott.
Most itt figyelek a szobaban, nem dolgozom sehol, keresem az aranytojást tojó tyúkot.
Es a blockchain-nél megakadtam.
Így már azt hiszem érthetőbb a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!