Hol érdemes Ct tanulni?
Figyelt kérdés
Most Javával letettem az emelt érettségit és úgy hallottam, hogy egyetemen Cvel kezdünk szóval lehet előre át nézek pár dolgot.
Milyen IDEt érdemes használni hozzá?
Pl.: A Visual Studiot megtudom szerezni ingyen, mert egy társulat tagja vagyok, akiknek előfizettek valamilyen microsoft csomagra.
Milyen más IDEk vannak? Egyetemen mit használnak? BME a cél.
2018. máj. 19. 09:53
1/3 anonim válasza:
Mi CodeBlocks-ban programoztunk végig. Teljesen jó.
Amúgy én úgy tanultam előtte magamtól programozni, hogy vettem egy-két Arduino-t és azon keresztül tanultam meg (van hozzá külön IDE, C és C++ keveréke a használatos nyelvezet).
2/3 anonim válasza:
A Visual Studio community alapból ingyenes, de sebaj... Amúgy meg nem az IDE dönti el mennyire tudsz programozni, akár jegyzettömbbe is lehet kódot írni.
3/3 iostream válasza:
A C egyedi fordítási modellje miatt én nem javasolnék IDE-t elsőre. Amíg nem érted, hogy hogy lesz a szövegből futtatható állomány, addig érdemes csak úgy parancssorból dolgozni. MinGW-w64 amit akarni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!